
oncelikle ispanaklarimizi ayiklayip ince ince dogruyoruz ,icine istedigimiz baharat ben kekigi cok yakistiriyorum pul biber istege gore biraz beyaz peynir, istege gore yine ben ekledim biraz da siviyag hazirlamis oldugumuz ic malzemesini bir kenara koyup hazir yufkalari tezgeha aciyoruz icine siviyag suruyoruz uc yemek kasigi ben birazda eritilmis tereyag ekledim yufakanin heryerine suruyoruz , uc kismina bolcana hazirlamis oldugumuz ic malzemesi koydum ve sardim ispanaklar pisince azaliyo o yuzden ne kadar bol olursa o kadar guzel oluyo ve sarmis olgumuz rulolari firin tepsimize yerlestiriyoruz uzerine yumurta sarisini surup 200 derecelik firinda uzeri kizarana kadar pisiriyoruz dort parmak kalinliginda keserek servis yapiyoruz .AFIYET OLSUN
4 comments:
Ellerinize sağlık. Eminim çok güzel olacağına :)
Zaten öyle görünüyor.
abla ellerine sağlık bende ıspanaklı peynirli yapıyorum. Ama kekik ilk defa sen de duydum bende deneyeceğim değişik bir tat verir sanırım kekik.
Sevgili humeyra ve ebru cok tesekkur ederim yorumlariniz icin ,evet bende ilk duydugumda cok sasirmistim ama gercekten kekik ispanaga cok yakisiyor .
Bloğunuzdan oldukça faydalanıyoruz yazmış olduğunuz makaleleri arkadaşlarımızada tavsiye ediyoruz. Estetik burun ameliyatı firmamız çalışmalarınızda kolaylık diler.
Post a Comment