Saturday, March 27, 2010

PORSIYONLUK PIZZALAR

Onceki yapmis oldugum pastane puacasinin hamurunu kullandim ,degisik bisey denemek istedim bence superdi pofuduk pofudukdu hele ust malzemesiylede ayri bir lezzet olan porsiyonluk pizzalarimi mutlaka deneyin pisman olmazsiniz gelelim yapilisina;
hamuru soyledigim gibi pastane puacasinin tarifi hamuru yoguruyorsunuz yumurta buyuklugunde bezelere alip minik minik aciyorsunuz ,ust malzemesi ise size kalmis ,ben once salca ,yag tuz karisimini surdum sonra ince dilimlenmis iki dilim domates koydum uzerine kup kup dogradigim kasarlari ekledim uzerinede ince dilimlenmis sucuk ,sosis ne isterseniz ekliyip en az 45 dakika tepside bekletip yumurta sarisini surup 200 derecelik firinda ustleri kizarana kadar pisiriyoruz .AFIYET OLSUN....





No comments: