Yine size cok lezzetli bir o kadarda pratik bir tarif daha daha oncede size ekmek sikintimizda soz etmistim ama onu simdilik ekmek makinasiyla cozduk; yani ben herzman ekmek icin mayali hamur yaptigim icin ayni hamurdan da birkac cesit yapmak iyi oluyo her zaman ayni seyleri yemiyosunuz.Umarim begenirsiniz
yapilisi: Un ,su,maya,tuz la birlikte mayali yumusak bir hamur yapiyosunuz miktari size kalmis ,diger yandan da patatesleri haslayip ezip tuz ve karabiberle karistiriyosunuz ,sonra cevizden buyuk bezeler alip biraz aciyosunuz icine hazirladigimiz patatesten koyup toplayip tekrar aciyosunuz tanada pisirip sicakkken yagliyosunuz tereyag veya margarinle simdiden AFIYETOLSUN
2 comments:
Canim ellerine saglik ama birseyi anlayamadim gozleme yaparken ici koyup kapatip tekrar hamuru aciyormuyuz ?
sagol canim evet ici koyduktan sonra kapatip biraz bekletip tekrar aciyosun acabildigin kadar ac afiyet olsun
Post a Comment